Računovodstvo, podprto z izkušnjami in znanjem, ustvarjeno za vaše podjetje.

Vsem, ki jih zanima podjetništvo, omogočimo brezplačno posvet osebno ali preko zoom-a, še pred ustanovitvijo podjetja, kjer vam podamo vse relevantne informacije, ki jih mora poznati vsak posameznik, ko se loti ustanovitve podjetja.

Naše storitve

Virtualna pisarna

Veliko je podjetij, podjetnikov, ki na začetku svoje poslovne poti ne potrebujejo svojega poslovnega prostora. Dejavnost, ki jo bodo izvajali, pa lahko izvajajo od doma. Po registraciji vam pomagamo odpreti poslovni račun, omogočimo vam tudi najem virtualne pisarne.

VEČ
NOVO

Računovodstvo

Opravljamo naslednje storitve: knjigovodstvo, računovodske storitve in računovodsko svetovanje za pravne osebe (d. o. o., d. n. o., k. d), samostojne podjetnike (s. p), zavode, društva, in druge zasebnike (obrtnike, odvetnike, notarje, zdravnike, kmete…).

VEČ

Kadrovske rešitve

Nudimo pomoč pri iskanju in izboru vaših novih sodelavcev, in pa tudi pri postopku odpovedi delovnega razmerja.Urejamo tudi delovna dovoljenja ter dovoljenja za prebivanje državljanom drugih držav, teruredimo dokumentacijo za napotitev delavcev v tujino.

VEČ

Administrativne storitve

Na voljo smo vam tako pri izdaji računov, pripravi bilanc, statistik, tako kot tudi pri urejanju splošne dokumentacije. Mi poskrbimo za vse, vi pa se lahko posvetite razvijanju novih idej in rasti vašega podjetja.

VEČ

Mentorstvo

Ta storitev je namenjena tistimi, ki ustanavljajo svoje podjetje s pisarniškimi in računovodskimi storitvami in želijo imeti nekoga, ki je že bil na njihovem mestu in bi jim z veseljem pomagal.

VEČ
Niste prepričani kako vam lahko pomagamo?

Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za termin srečanja, ter na podlagi vaših želj in obsega poslovanj pripravimo ponudbo.

Kontaktirajte nas
ZADOVOLJNE STRANKE

Join thousands of growing businesses who trust Accountant Online

STOPITE V STIK Z NAMI

Izvedite več o nas in naših storitvah

Kontaktirajte nas